• darkblurbg

Leuk kennis te maken

Wij zijn MenKnow Adventures


Wij waren op zoek naar een nét andere manier van kamperen. Een comfortabel onderkomen, maar wel het echte off-road gevoel. Kunnen komen op plekken die nog niet eerder ontdekt konden worden met een caravan of camper. 

Op zoek naar een échte krachtpatser, maar wel alle comfort en ruimtelijk gevoel van een standaard caravan of camper. De zoektocht bleek moeilijk, zeker in Nederland. 

Wij ontdekten Crawler, prachtig design, unieke ruimtelijke oplossingen en uitstekende off-road kwaliteiten.  Dit geeft u de vrijheid plaatsen te ontdekken die eerder onbereikbaar leken. 

Comfortabel kamperen zonder grenzen. Omdat wij dit nog niet eerder hadden gezien in Nederland besloten wij distributeur te worden van Crawler in Nederland. Wij gunnen iedereen deze ervaring. 

Binnenkort staan er twee modellen in onze showroom in Amsterdam die u kunt bezoeken. Zo kunt u zelf kijken hoe ruimtelijk de compacte caravan en camper unit is. Hoe eenvoudig de camper unit te plaatsen is op uw Pick-up truck en wat een speciaal gevoel de Crawler uitstraalt.