Wij waren 23 & 24 september aanwezig bij het 4WD Festival! U kunt hier onze Crawler modellen bekijken van binnen en buiten. En natuurlijk kunnen wij u ook alle informatie geven over deze, of andere Crawler modellen.

WD Festival is het outdoor/4×4/lifestyle evenement voor jong en oud!

Het 4WD Festival is een festijn, waar 4×4-automerken, leveranciers van accessoires en -equipment zich zullen presenteren, maar ook een evenement, waar alle facetten van de 4×4-autosport te zien zijn, maar ook alles, dat je nodig kunt hebben voor avontuurlijke vakantiereizen.

Daarnaast waren er demo’s zijn met trial-, challenge-, snelheids- en Dakar-4×4’s en kunnen belangstellenden meerijden, of zelf (vrij) off-road rijden.

Ook een 4×4-show hoort uiteraard bij het 4WD Festival: behalve talloze nieuwe 4×4’s zullen er ook diverse bijzondere 4WD-voertuigen op de ‘car catwalk’ worden geshowd. Verder zijn er horecapleinen, een ‘kids world’, live optredens op het hoofdpodium, etc. Dat alles maakt, dat het 4WD Festival voor jong en oud een complete dag 4×4-plezier is!

Het 4WD Festival is niet alleen voor bezitters van een 4WD-voertuig: ‘Iedereen, die interesse heeft in 4×4-auto’s, zal kennis kunnen maken met de 4WD-wereld in de breedste zin van het woord’, aldus Sander van Zijl.

 

Wil je weten hoe het vorig jaar was? Maria Pels van King Cruise TV heeft ons tijdens het 4WD Festival, in opdracht van 4WD Magazine, geïnterviewd. Dit heeft een heel leuk item opgeleverd!  


Contact

MenKnow Adventures
Crawler distributor Nederland
Toetsenbordweg 59
1033 MZ  Amsterdam
T: 020-6336065
E: info@menknowadventures.nl
www.menknowadventures.nl